Selecteer een pagina

over Marije

Graag stel ik mij voor. Ik ben geboren in 1977, getrouwd en trotse moeder van 2 kinderen.

Met mijn studies HBO Pedagogiek – ontwikkelingspedagoog en tweedegraads leerkracht – heb ik een brede basis gelegd in de theorie en praktijk rondom het begeleiden van een kind in zijn ontwikkeling.

Met de opvoeding van mijn kinderen kwam ik in contact met het thema visueel leren (ook wel: beelddenken). De kennis rondom visueel leren heeft mij en de kinderen zoveel gebracht dat ik graag ook andere ouders en kinderen verder wil helpen in het ontdekken en versterken van hun talenten. Mijn aanbod onderscheidt zich in de Leren Leren Methode en Expert Beelddenken.

Vanuit mijn werkervaring bij Kentalis heb ik gezien wat Shantala de mensen brengt: intens diepe ontspanning. Zowel binnen mijn eigen gezin, als daarbuiten, leverde Shantala hetzelfde positieve effect op. Ik ben zo enthousiast over deze methode dat ik inmiddels gediplomeerd Behandelaar en Trainer Shantala ben.

Mijn ademhaling liep allesbehalve soepel. Door een krampachtige ademhaling bleef ik moe, was ik duizelig en voelde mijn lijf gespannen aan. Bij de huisarts miste ik een effectieve aanpak. Sinds de opleiding tot Ademcoach weet ik wat ik kan doen als de ademhaling moeizamer gaat. Ik word nu fitter wakker, voel mij energieker en mijn lijf voelt meer ontspannen aan.

Al met al heb ik aan den lijve ondervonden dat alleen vanuit ontspanning de balans gevonden wordt. En dat alleen vanuit die balans je tot verdere ontwikkeling komt. Het is mijn passie om me verder te ontwikkelen en wat ik weet, met jou te delen.

Maar ook andere kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn werk kan ik nuttig inzetten. Zoals informatie over de autismespectrumstoornis, gedrag, communicatie, sensorisch waarnemen, meervoudige lichamelijke en verstandelijke beperkingen.

Ik maak graag samen met jou een plan van aanpak gericht op inzichtelijke, passende en praktische ondersteuning.