Selecteer een pagina

eindelijk opgelucht ademen

ervaar de kracht van je adem

Ademen…

Herken je dat, dat je niet ontspannen ademt, dat je lijf gespannen voelt en dat je “aan blijft staan”. Je voelt je soms duizelig, vermoeit, je adem zit te hoog en/of je hebt nek-schouder klachten. Dat je moe wakker wordt terwijl de dag nog moet beginnen? Of loopt je ademhaling vast?

Als ik toen wist, wat ik nu weet….

Je leeft zoals je ademt

Vrij en ontspannen ademhalen, werkt letterlijk bevrijdend; je lichaam en geest komen weer op adem. Goed ademen heeft veel psychische, emotionele, fysieke en spirituele voordelen. Het beïnvloedt zoveel, dat wordt echt onderschat!

Je ademhaling wordt in je lijf automatisch geregeld, maar het is een van de reflexen waar je invloed op kan uitoefenen. Zonder te praten worden emoties op een ander niveau geheeld. En daar maak ik gebruik van! Middels verschillende technieken en kennis die ik heb over ademen, kijk ik graag wat ik voor jou kan betekenen. Dit kan ik doen door je te coachen bij jouw ademhaling, dan help ik je bij jouw specifieke vragen. Of misschien wil je gewoon een keer de verbonden adem ervaren.

Wil jij

• meer ontspannen en beter slapen door je ademhaling?
• meer energie en focus door middel van ademoefeningen?
• beter kunnen omgaan met stress door middel van je adem?
• tips om ontspannen je proefwerk of presentatie in te gaan?
• weten en ervaren wat een ademsessie voor je kan doen?

Dan kan ik je helpen!

De adem heeft mijn leven verrijkt. Ik help ook jou graag verder!

Ademtechnieken

Graag kijk ik wat ik voor je kan betekenen door middel van onder andere: de Wim Hof ademtechniek, verbonden ademhaling of hartcoherentie. Tevens kan ik je in de hartcoherentie ademtechniek begeleiden met een computerprogramma van HeartMath, waarin zichtbaar wordt hoe het gesteld is met jouw hartcoherentie en wat jouw ademhaling met je doet.

Wat is hartcoherentie?

Bij hartcoherentie is er samenhang tussen jouw hartritme en ademhaling. Er is altijd een verband tussen hoe jij je voelt en hoe jouw lijf hierop reageert. Dit heeft invloed op je functioneren op emotioneel en cognitief gebied. Door middel van je ademhaling kun je jouw coherentie verhogen.

Voordelen hartcoherentie

Onderzoek onder 11.500 mensen toont aan dat het mentaal en emotioneel welzijn verbetert na 6 tot 9 weken met hartcoherentietraining en techniek van HearthMath.

Voor wie?

In een ademsessie coach ik kinderen tussen de 8 en 15 jaar en vrouwen.
Ook geef ik educatieve training aan organisaties, die interesse hebben in de werking van de ademhaling. Heb je interesse, dan kun je contact met mij opnemen.

Ik ben niet medisch opgeleid. Bij gezondheidsklachten moet je altijd eerst contact opnemen met je huisarts!

Leestip

‘Marije heeft mij verschillende ademtechnieken geleerd, waar ik dagelijks profijt van heb. De professionele houding en het warme karakter van Marije zorgde ervoor dat ik op mijn gemak kon zijn om haar deskundig advies te volgen’

AN (vrouw, 43 jaar)

‘Marije zorgde voor veel steun en veiligheid tijdens de ademsessie. Hierdoor kon ik mij goed ontspannen en de sessie op een dieper niveau ervaren’

WH (vrouw, 45 jaar)

Leestip

tarieven

aanbod

intake inclusief individuele ademsessie

individuele ademsessie

combinatie
Shantala behandeling en
individuele ademsessie

educatieve training aan organisaties

tijdsduur

60 minuten

60 minuten

90 minuten

in overleg

tarief

€ 60,-

€ 60,-

€ 90,-

op aanvraag

tarieven

een intakegesprek inclusief een individuele ademsessie neemt 60 minuten in beslag en kost € 60,-

een individuele ademsessie duurt 60 minuten; het tarief is € 60,-

een combinatie van een Shantala behandeling en een individuele ademsessie neemt 90 minuten in beslag; het tarief is € 90,-

educatieve trainingen aan organisaties zijn maatwerk; tarieven op aanvraag

Betaling

Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW op grond van artikel 25 van de Wet OB. Consulten met een uurtarief worden per kwartier berekend en naar boven afgerond.

Kort telefonisch overleg en mailcontact zijn inbegrepen. Voor zaken die meer tijd vragen maken we een nieuwe afspraak.

Voor losse coachingssessies of behandelsessies ontvang je een factuur na ieder consult, tenzij we iets anders hebben afgesproken. De Leren Leren Methode basisonderwijs en voortgezet onderwijs en overige diensten worden vooraf gefactureerd. Ik hanteer hierbij een betalingstermijn van 14 dagen.

Voor afspraken bij je thuis of op school vraag ik een vergoeding van 19 eurocent per kilometer als de enkele reisafstand meer dan 10 kilometer bedraagt. De afstand wordt bepaald aan de hand van Google Maps, berekend vanuit Sint-Michielsgestel.

Annulering

Afspraken wijzigen kan kosteloos tot 24 uur voor het afgesproken tijdstip, we maken dan een nieuwe afspraak. Wanneer je binnen 24 uur annuleert wordt de helft van de gereserveerde tijd en gemaakte kosten in rekening gebracht. Wanneer je zonder voorafgaande melding niet verschijnt op een afspraak breng ik de volledige gereserveerde tijd en gemaakte kosten in rekening.

Voor trainingen en workshops kun je je tot vier weken van tevoren kosteloos afmelden. Bij afmelden tussen vier en twee weken van tevoren betaal je de helft van de kosten. Bij afmelden binnen twee weken betaal je de volledige kosten. In overleg is het uiteraard wel mogelijk om iemand anders deel te laten nemen.